OM MissU

Det har länge varit min dröm att öppna eget, att vara min egen arbetsgivare och själv sätta ribban. Men jag har inte riktigt vetat inom vad och trodde inte heller att jag skulle få möjlighet till det. Men plötsligt kommer det bara en affärsidé i huvet som man bara måste få ur sig. Ja, på den vägen är det.

Med fem barn som växer ur kläderna och sen inte vill/kan ärva av varandra, har jag stått på nån loppis då och då, men av nån konstig anledning, hur mycket man än har med, man kan ju knappast ta med allt, så är det alltid “fel” man tar med. Stå på loppis utomhus om det regnar eller solen steker, hur kul är det? Vid regn stannar folk hemma och vid stekande sol befinner de sig hellre på stranden eller i trädgården än på loppis. Och skulle man få sålt något, ja då går det väl jämt upp med vad man betalat för plats och drivmedel.

Därav kom tanken med en butik. Med hjälp av kommissionsförsäljning, kan även andra tjäna en slant på det. Tycker du det är lika drygt som jag att stå på lopps? Kom då hit med grejerna så gör jag jobbet och du kan tjäna pengarna. Här tar jag även chansen att kunna ha insamling till förmån för cancersjuka barn och deras familjer.

Målet är att i framtiden även kunna skänka pengar till andra välgörande ändamål som tex barncancerfondens forskning eller min stora dag eller annat, kom gärna med förslag.

Krav på varorna

Jag har ganska höga krav på varorna som ska säljas på kommission i butiken, de ska hålla hög standard, vara hela, rena och fräscha. Läs “detta tar vi ej emot” så slipper både du och jag en massa onödigt extra jobb. Secondhand när det är som bäst, man tänker på miljön och kan handla fina kläder, billigare än nya.

Den ena kundens gamla, blir den andra kundens nya. Därav Old is New

Välkomna.

Målet är att hålla ordinarie öppettider så mycket som möjligt men det kan dock hända att jag måste stänga pga sjukdom eller VAB.

Det kan likagärna förekomma extra öppet någon lördag eller söndag också.

Så för att vara säker på att det är öppet, kika in på aktuellt innan du åker hemifrån.