Barn med cancer

Nått av det jag fruktar mest är att något av mina barn ska bli allvarligt sjuka i tex cancer eller råka ut för en olycka. Därför har jag ofta tänkt på att vilja hjälpa, men av någon anledning har det aldrig blivit av. Men nu ska jag ändra på det.

Jag fick höra, att ett barn till någon jag känner, deras minsta flicka, har fått cancer. Något som man varken kan eller vill föreställa sig som förälder. Nu har det dock hänt någon som är i ålder med mina barn. Därför känner jag nu att det verkligen är dags att göra något. Men inte bara för den flickan, utan jag hoppas, med er hjälp, att vi kan hjälpa många.

Insamling

Jag har gjort nyckelringar, både med barnmotiv, nallar tex, och till lite äldre som fjädrar och blommor. 40% av försäljningspriset skänker jag till barncancerfonden södra.

Jag tänker inte att det ska vara till forskning, utan det ska gynna framförallt de drabbade barnen, deras syskon och föräldrar som behöver stöd och uppmuntran mm för att orka med den tunga vardagen de nu befinner sig i.

Min förhoppning är att ni vill hjälpa till. Går även bra att swisha in en peng om inte man vill köpa nyckelring. Då går hela summan oavkortat till Barncancerfonden Sen redovisar jag insamlingen här, så ni hänger med på vad som händer.